Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین توافق‌نامه اقتصادی بین گیلان و سامارا در چارچوب نخستین همایش بین‌المللی R۲R به‌صورت ویدئوکنفرانس بین روسای اتاق‌های بازرگانی گیلان و سامارا امضا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، نخستین توافق‌نامه اقتصادی ویدئوکنفرانس بین گیلان و سامارا  (از استان‌های جنوبی روسیه) در چارچوب نخستین همایش بین‌المللی R۲R به‌صورت ویدئوکنفرانس از طریق SKYPE بین روسای اتاق‌های بازرگانی گیلان و سامارا و با حضور تعدادی از مسؤولین اقتصادی دو استان و فعالان اقتصادی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش، توافق‌نامه‌ای بین تیزهوش تابان رئیس اتاق بازرگانی گیلان و والری پتروویچ فومیچف رئیس اتاق بازرگانی سامارا باهدف توسعه همکاری‌های اقتصادی و ایجاد سرمایه‌گذاری‌های مشترک بین فعالان اقتصادی دو کشور و گسترش مبادلات تجاری و بازرگانی صورت گرفت.

در این همایش ویدئوکنفرانسی دو طرف توافق کردند که با توجه به وجود روابط سیاسی مناسب بین دو کشور با فراهم کردن تسهیل سرمایه‌گذاری در خاک یکدیگر، روابط اقتصادی، تجاری و بازرگانی خود را نیز توسعه بخشند.

گیلان و سامارا دارای اشتراکات متعدد اقتصادی و بازرگانی هستند

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در این همایش با اشاره به روابط حاکم بین دو کشور ایران و روسیه اظهار کرد: روابط اقتصادی و تجاری این دو کشور به بیش از ۲۰۰ سال برمی‌گردد و ایران و روسیه در 4 دهه اخیر روابط خود را با توسعه جدیدی آغاز کردند.

هادی تیزهوش تابان با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا باعث لغو مراودات فیزیکی در همه کشورها شد، گفت: گیلان از طریق حمل‌ونقل ترکیبی با همسایگان شمالی خود به شکل مختلف تجارت دارد و با روسیه نیز روابط بسیار نزدیکی دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری ویدئوکنفرانس‌ها حتی در شرایط عادی نیز به توسعه روابط اقتصادی کمک شایانی می‌کند، افزود: گیلان و سامارا دارای اشتراکات متعدد اقتصادی و بازرگانی هستند و وجود پتانسیل‌های متعدد بین این دو استان می‌تواند روابط ما را بیش‌ازپیش تعمیم بخشد.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، سرمایه‌گذاری در زمینه‌های تکنولوژی، ماشین‌آلات سرمایه‌گذاری در زمینه‌های کشاورزی، سرمایه‌گذاری در زمینه‌های گردشگری را از ظرفیت‌های بالقوه گیلان و مستعد همکاری اقتصادی با سامارا دانست.

تیزهوش تابان با تأکید بر اینکه بسترسازی و ایجاد زمینه‌های مناسب برای همکاری همه‌جانبه دو کشور و ارتقای مراودات اقتصادی در زمینه‌های صادرات و واردات از مأموریت‌های اتاق‌های بازرگانی است، تصریح کرد: اتاق بازرگانی گیلان علی‌رغم تلاش در جهت توسعه روابط اقتصادی خود با استان‌های جنوبی روسیه تلاش مضاعفی را در طی سال‌های اخیر در بین استان‌های جنوبی روسیه آغاز و این تلاش‌ها منجر به اقدامات اقتصادی سرمایه‌گذاری، زیرساختی و فرهنگی در روسیه شده است.

وی ایجاد سرای تجاری ایرانیان در آستراخان روسیه و ساخت مجسمه عمر خیام را از اقدامات ارزشمند اتاق گیلان در زمینه اقتصادی و حتی فرهنگی در روسیه ارزیابی کرد و گفت: گیلان ویژگی‌های برجسته‌ای در زمینه‌های مختلف با زیرساخت‌های مختلف دارد که منطقه آزاد انزلی به‌عنوان تنها منطقه آزاد شمال ایران و وجود خط راه‌آهن و تکمیل آن با مرز آذربایجان، وجود بنادر اقتصادی مختلف، فرودگاه بین‌المللی و خط ترانزیت فعال از مزایای ارزشمند این استان شمالی در ایران محسوب می‌شود.

 

 دولت روسیه از سرمایه‌گذاران خارجی در خاک این کشور حمایت ویژه‌ای می‌کند

رئیس اتاق بازرگانی استان سامارا نیز در این کنفرانس با بیان اینکه نسبت به برگزاری این همایش و آینده اقتصادی روابط دو کشور خوش‌بین هستم، اظهار کرد: رئیس‌جمهور روسیه حساسیت خاصی برای توسعه زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در استان سامارا دارد و به همین جهت این استان بر اساس آنچه در نقشه تداعی‌کننده قلب است به‌عنوان قلب تولید و سرمایه‌گذاری روسیه نیز قلمداد می‌شود.

به گفته والری پتروویچ فومیچف، وجود دو کارخانه اتومبیل‌سازی، کارخانه‌های قطعات خودرو، صنایع فضایی، ماشین‌آلات صنعتی، دیجیتال و وجود محصولات کشاورزی، پتروشیمی و صنایع دیگر به اهمیت اقتصادی بودن این استان بیش‌ازپیش افزوده است.

وی با تأکید بر اینکه دولت روسیه از سرمایه‌گذاران خارجی در خاک این کشور حمایت ویژه‌ای می‌کند، گفت: سامارا استان بسیار بزرگ و دارای امکانات و تأسیسات زیربنایی و حمل‌ونقلی بسیار خوبی است و حتی دولت برای برخی از کشورها برای تسهیل روابط، روادید را تسهیل کرده است.

پتروویچ فومیچف با اشاره به نقاط اشتراک بین دو استان گیلان و سامارا بخصوص در زمینه گردشگری افزود: سامارا استانی جذاب و در نزدیکی رودخانه ولگا است که هرساله توریسم فراوانی در فصول گرم سال به این استان سفرکرده و دارای کارخانه‌ها متعدد صادرات محور است و که هرساله یک‌صد نوع محصول از این استان به دنیا صادرات می‌شود.

سامارا از استان‌های جذاب و پرتحرک کشور روسیه است

رئیس اداره روابط اقتصاد خارجی وزارت توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سامارا نیز با بیان اینکه دولت روسیه در طی سال‌های اخیر برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه ازجمله ایران بسترهای مناسبی را آغاز کرده، اظهار کرد: آشنایی رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه از جمهوری اسلامی ایران و فعال بودن سفارت‌خانه در این کشور به توسعه این روابط کمک شایانی کرده است.

آندره واسیل یویچ گورشنین با اشاره به وجود پتانسیل‌های متعدد اقتصادی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، تجاری، بازرگانی، گردشگری و فرهنگی در استان سامارا گفت: سامارا از استان‌های جذاب و پرتحرک کشور روسیه است و دولت روسیه بر روی این کشور سرمایه‌گذاری‌های بزرگی را انجام داده که همکاری‌های ما با کشور ایران می‌تواند به شکل‌گیری روابط جدیدی در حوزه‌های اقتصادی محقق شود.

اشتراکات اقتصادی گیلان و سامارا نقطه عطفی برای توسعه روابط است

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری گیلان نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های متعدد تجاری و اقتصادی گیلان و نیز برخورداری استان از جذابیت‌های توریستی  و گردشگری اظهار کرد: گیلان از زیرساخت‌های مناسبی در زمینه اقتصادی برخوردار بوده و دولت در طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های متعددی در زمینه‌های حمل‌ونقل و اقتصادی در استان گیلان انجام داده است.

یونس رنج‌کش، وجود اشتراکات اقتصادی بین دو استان گیلان و سامارا را نقطه عطفی برای توسعه روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک دانست و گفت: گیلان و سامارا می‌تواند روابط خود را در حد قابل‌توجهی در حوزه‌های مختلف اقتصادی گسترش دهند.

به گزارش فارس، در این نشست همچنین تعدادی از نمایندگان بخش خصوصی دو طرف به گزارشی از توانمندی‌های اقتصادی، تولیدی، صنعتی و گردشگری یکدیگر پرداختند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸/و

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان روسیه اقتصادی اتاق بازرگانی رئیس اتاق بازرگانی سرمایه گذاری سرمایه گذاری بازرگانی گیلان روابط اقتصادی ایران و روسیه توسعه روابط برای توسعه دولت روسیه توافق نامه دو استان دو کشور بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی

به گزارش خبرگزاری مهر، در نشستی با حضور آفرین امامی مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان و مصطفی ده‌پهلوان رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی، پژوهشی و مرمتی منعقد شد.

از اهداف این تفاهم‌نامه بهره گیری متقابل طرفین از منابع اطلاعاتی، اسناد، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پژوهشی، مطالعاتی، تخصصی و انتشار گزارش اقدامات انجام شده در حوزه‌های مشترک و مورد توافق همکاری خواهند بود.

همچنین بر اساس این تفاهم‌نامه طرفین نسبت به انجام همکاری‌های نظام‌مند مشترک آموزش، مشاوره، مطالعه، مستندنگاری، پژوهش، ساماندهی و اقدامات حفاظت و مرمت، مربوطه به آن مجموعه، اقدام خواهند کرد.

کد خبر 6097455 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»