Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در چارچوب بیانیه ماموریتی خود و در راستای ایفای نقش اندیشکده‌ای در پهنه سیاست پژوهی حوزه رفاه و تامین اجتماعی برای نخستین بار ویژه‌نامه‌ای را تحت عنوان "رفاه نامه سال ۹۸" با تمرکز بر رویدادهای این حوزه در سال گذشته تدوین و در اختیار پژوهشگران و سیاستگذاران قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رفاه نامه در شش بخش با عناوین "اقتصاد ایران، دلالت های آن بر حوزه رفاه؛ واقعیات و چشم انداز"، "سیاستگذاری اجتماعی در ایران؛ برخی مصادیق و چالش‌ها"، "بیمه‌های اجتماعی در ایران؛ با تاکید بر سازمان تأمین اجتماعی"، "پرونده ویژه؛ همه‌گیری کرونا ویروس جدید؛ ابعاد و پیامدها"، "حوزه بین‌الملل" و "موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در سالی که گذشت" تنظیم و منتشر شده است.

این بررسی واکاوانه و نقادانه رویدادهای رفاهی در سال 98 با مطالبی از محمد شریعتمداری(وزیر)، مصطفی سالاری(مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی)، محمدمالجو، محمدحسین شریف‌زادگان، علی حیدری، اکبر افتخاری، علی‌اکبر تاج‌مزینانی، پرویز صداقت، سعید مدنی، علی دینی‌ترکمانی، بایزید مردوخی، فرشید یزدانی، رضا امیدی، زهرا کریمی، حسن مشیری، غلامرضا ظریفیان، مراد ثقفی و...همراه بوده که به نظر می‌رسد این مشارکت جمعی می‌تواند تلاشی برای ثبت آموزه‌های سیاستی از تصمیمات و سیاست‌های رفاهی‌ای باشد که در سال 98 رقم خورده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی رفاه نامه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده

علیرضا عسگریان معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از ابتدای طرح کالابرگ تسویه حساب با فروشندگان با فاصله اندک انجام می‌شد؛ به این معنی که از زمان اجرای طرح کالابرگ، به محض انجام خرید و به تناسب فاکتور‌ها و براساس دقت‌هایی که بر فروش محصولات در فروشگاه‌ها صورت می‌گرفت، بین دو تا سه روز با فروشگاه‌ها تسویه می‌شد.

معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه معمولا تا ساعت ۱۲ هرشب تمام فعل و انفعالات مالی با فروشگاه‌ها نهایی می‌شد، گفت: نوزدهم هر ماه با فروشگاه تسویه حساب صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: اما در مرحله سوم طرح فجرانه در تسویه دولت با فروشگاه‌ها فاصله‌ای افتاده که قرار است طی چهار روز آینده تسویه نهایی انجام شود.

به گفته عسگریان، بدهی دولت به فروشندگان کمتر از ۲ همت است.

منبع ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت