Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومي شركت پاكسان، آيين امضاي تفاهم نامه همكاري مشترك ميان اين شركت و پارك علم و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي روز يكشنبه ۲۹ خردادماه سال جاري برگزار شد.

 

در اين مراسم كه با حضور مديران ارشد شركت هاي مديريت صنعت شوينده، پاكسان و رئيس پارك علم و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي با همراهي معاونين اين مجموعه برگزار شد، تفاهم نامه همكاري مشتركي به منظور راه اندازي نخستين شتابدهنده تخصصي در حوزه توليد محصولات شوينده و بهداشتي ميان دو مجموعه به امضا رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدي صولي سرپرست شركت پاكسان ضمن خير مقدم به حاضرين در جلسه درخصوص اهميت حمايت از شركت هاي دانش بنيان و انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك با پارك علم و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي گفت: كمتر از يك ماه پس از حضور موفق اين شركت در رويداد ملي گام دوم كه با استقبال بسياري از دانشجويان و اساتيد صاحب ايده و نيز شركت هاي دانش بنيان و استارتاپ هاي فعال در زمينه توليد محصولات آرايشي و بهداشتي مواجه شد؛ امروز با افتخار، توانستيم با بهره گيري از اين فرصت مقدمات ايجاد يك ساختار منظم و نهادمند براي تاسيس مركز استاندارد با شاخص هاي زيست بوم نوآوري را براي شناسايي ايده ها و استعدادهاي برتر فراهم آوريم و در سالي كه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به سال "توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرین" نامگذاری شده است، با امضاي اين تفاهم نامه و همكاري با پارك علم و فناوري به عنوان يكي از مهمترين كانون هاي فعال در حوزه نوآوري؛ نسبت به تقويت بستري مناسب براي شناسايي، جذب، هدايت و همكاري با ديگر اجزاي زيست بوم نوآوري اقدام به تاسيس اولين شتاب دهنده تخصصي در حوزه توليد محصولات شوينده و بهداشتي در كشور نماييم و نقش محوري و پيشگامي پاكسان را به عنوان نقطه اتصال شبكه متخصصين امور تحقيق و توسعه در حوزه شوينده و بهداشتي با دانشگاه و زيست بوم نوآوري تثبيت كنيم.

 

سيدجواد صدري مهر رئيس پارك علم و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي، ضمن ابراز خرسندي از انعقاد اين تفاهم نامه گفت: دانشگاه به عنوان جايگاهي براي حل مساله است و بايد مسائل و نياز صنعت براي دانشجويان و اساتيد صاحب ايده تعريف شود تا مطابق آن بتوانند به حل مساله بپردازند.

 

وي با تاكيد بر ضرورت ارتباط صنعت و دانشگاه افزود: دانشگاه آزاد اسلامي واحدهاي دانشگاهي و استارتاپ هاي فعال فراوان در حوزه مواد شوينده و بهداشتي در سطح كشور داردكه قرار گيري آنها در كنار صنعت به شكل واقعي و اطمينان از وجود يك شبكه بازار گسترده به تجاري سازي محصولات آنها كمك شاياني مي كند.



رئيس پارك علم و فناوري در پايان تاكيد كرد: اين مجموعه آمادگي خود را براي همكاري هاي دوجانبه به منظور جمع آوري ايده ها در راستاي كمك به رشد فناورانه طرح هاي تجاري واستارتاپ ها با استفاده از ظرفيت هاي شركت معظم پاكسان و تجاري سازي و تبديل ايده ها به محصول اعلام مي دارد و اميدواريم سالانه حداقل ۵ محصول جديد فناور در حوزه محصولات بهداشتي توليد كنيم.

همچنين اميرعلي نعمت الهي مديرعامل شركت مديريت صنعت شوينده نيز با استقبال از اقدام شركت پاكسان در انعقاد اين تفاهم نامه و تقدير از سرپرست اين مجموعه گفت: در دوره جديد مديريتي شركت پاكسان شاهد عزم جدي، مديريت فراگير و بهره گيري از ظرفيت هاي داخلي مجموعه هستيم كه با هم افزايي و همدلي ايجاد شده در بين مديران شركت پاكسان قطعا نتايج اثربخشي را شاهد خواهيم بود و اميدواريم امضاي اين تفاهم نامه براي كشور و ارتباط بيش از پيش صنعت و دانشگاه منشا خير باشد.

منبع خبر: مجله خبری پاکسان

منبع: الف

کلیدواژه: پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شوینده و بهداشتی تفاهم نامه شرکت پاکسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به اینکه جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت محور محقق خواهد شد، گفت: گفتمان‌سازی و جریان‌سازی جوامع دانشگاهی عامل مهمی در تحقق شعار سال است.

علیرضا نظام‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا به نقش جوامع دانشگاهی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت و افزود: نخستین ماموریت جوامع دانشگاهی در تحقق شعار سال، گفتمان‌سازی در حوزه شعار سال و تبدیل کردن آن به گفتمان غالب کشور است.
وی با تاکید بر اینکه تعامل جوامع دانشگاهی با صنعتگران بسترساز جهش تولید است، افزود: نامگذاری سالیان متمادی با مضامین اقتصادی بیانگر آن است که اقتصاد اصلی‌ترین مسئله کشور است و دانشگاهیان می‌توانند در ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه بسترساز تحقق شعار سال باشند.
وی بیان کرد: برخورداری دانشگاه‌ها از نیروی متخصص و دارای بار علمی غنی در رشته‌های مرتبط با صنعت می‌تواند منجر به تبادل اطلاعات علمی و توانمند شدن نیروی کار شاغل در صنایع باشد.
نظام‌آبادی همچنین شناسایی نیروی کاری که دنبال مهارت‌افزایی است را از دیگر الزامات تحقق شعار سال دانست و گفت: جهت‌دهی افکار جوانان و آگاهی‌بخشی به آنان به همراه ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با شغلی که انتخاب می‌کنند و بهره‌گیری از ظرفیت اساتید مهارتی و دست به آچار می‌تواند موجب توانمند شدن نیروی کار شده و در نهایت باعث جهش در تولید شود.
وی با اشاره به اینکه تاکید رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم بسیار دقیق و داهیانه است، تصریح کرد: بدیهی است که مشارکت جوامع دانشگاهی، نخبگانی، کارشناسان و آحاد مختلف مردم زمینه‌ساز تحقق شعار سال خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای تحقق شعار سال وجود ندارد، گفت: تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارتباط موثر دانشگاه و صنعت و هدفگذاری و تدوین راهبردهای تحقق شعار سال موجب تسریع در عملیاتی شدن آن خواهد شد.
نظام‌آبادی در ادامه، با اشاره به تقسیم بندی دانشگاه‌ها به نسل‌های آموزشی، پژوهشی و تلفیقی از آموزش و پژوهش گفت: فعالیت دانشگاه در نسل چهارم مبتنی بر بکارگیری این تلفیق در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در نسل چهارم قرار دارد و از تلفیق آموزش و پژوهش در کارآفرینی و اشتغال جوانان استفاده می‌کند.
وی با اشاره به اینکه به صرف انجام آموزش محض و غیر هدفمند راهی به جایی نخواهیم برد چراکه در این صورت بدون توجه به نیاز آینده، آموزش را معطوف به موضوعات عملی در دل صنعت، کشاورزی و ... می‌کنیم، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، هدفمند و آینده‌نگر با بکارگیری اساتید کاملا مهارتی و آچار بدست در محیطی کاملا مهارت محور به دنبال ارائه خدمت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: با استقرار مراکز علمی و کاربردی در مجاورت صنعت به عنوان مغز متفکر، مجموعه صنعتی از اطلاعات علمی و تخصصی دنیا آگاهی پیدا کرده و تولید هدایت می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در کشورهای توسعه‌یافته نیروی متخصص عامل پیشرفت است، افزود: دانشگاه علمی کاربردی زمینه‌ساز پیشرفت است و در این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه‌ها ۷۰ درصد سرفصل‌ها عملی و ۳۰ درصد تئوری است که بیانگر نیاز هدفمند کشور است.
وی بیان کرد: دانشگاه جامع به درستی به دنبال افزایش نرخ اشتغال و کارآفرینی است و افزون بر ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده یا کارآفرین شده‌اند و بنا داریم که دانشگاه تبدیل به یک مرکز اشتغال‌زایی شود.
نظام آبادی با تاکید بر اینکه اگر دانشگاه‌ها به مقوله اشتغال نگاه جدی داشته باشند، جهش واقعی در تولید ایجاد خواهد شد، افزود: نگاه دانشگاه به تولید باید مبتنی بر افزایش اشتغال باشد و جوامع دانشگاهی نظیر مرکز علمی کاربردی باید به یک مرکز اشتغال‌زا تبدیل شود. اگر این نگاه عملیاتی شود بخش اعظمی از فارغ التحصیلان جذب بازار کار خواهند شد، علاوه بر آن نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی وارد دانشگاه شده و پس از کسب مهارت و توانمند شدن با انگیزه بیشتری در سنگر تولید خدمت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید به یک هاب آموزشی تکنسین‌ها و کارشناسان کاملا مهارتی تبدیل شود، افزود: ورود تخصصی و مهارتی به موضوع کار و تولید موجب خواهد شد که به توفیقات بسیاری دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه افزون بر دو هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند، گفت: قریب به ۴۰ درصد صنایع استان مرکزی با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند و تقریبا ۱۰ درصد صنایع استان با ظرفیت ۷۰ درصدی فعالیت دارند که لازم است کلینیک‌های صنعتی از دل جوامع دانشگاهی نظیر مراکز علمی و کاربردی بیرون بیایند و با بررسی موانع پیش رو به صورت علمی، ظرفیت تولید را افزایش دهند تا جهش در تولید استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور محقق شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • برگزاری نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون مقاومت خواهر و برادر
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی