Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت پاکسان، آیین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان این شرکت و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی روز یکشنبه 29 خردادماه سال جاری برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مدیران ارشد شرکت‌های مدیریت صنعت شوینده، پاکسان و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با همراهی معاونین این مجموعه برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترکی به منظور راه‌اندازی نخستین شتابدهنده تخصصی در حوزه تولید محصولات شوینده و بهداشتی میان دو مجموعه به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی صولی سرپرست شرکت پاکسان ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه درخصوص اهمیت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کمتر از یک ماه پس از حضور موفق این شرکت در رویداد ملی گام دوم که با استقبال بسیاری از دانشجویان و اساتید صاحب ایده و نیز شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌های فعال در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مواجه شد؛ امروز با افتخار، توانستیم با بهره‌گیری از این فرصت مقدمات ایجاد یک ساختار منظم و نهادمند برای تاسیس مرکز استاندارد با شاخص‌های زیست بوم نوآوری را برای شناسایی ایده‌ها و استعدادهای برتر فراهم آوریم و در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری شده است، با امضای این تفاهم نامه و همکاری با پارک علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین کانون‌های فعال در حوزه نوآوری؛ نسبت به تقویت بستری مناسب برای شناسایی، جذب، هدایت و همکاری با دیگر اجزای زیست بوم نوآوری اقدام به تاسیس اولین شتاب دهنده تخصصی در حوزه تولید محصولات شوینده و بهداشتی در کشور نماییم و نقش محوری و پیشگامی پاکسان را به عنوان نقطه اتصال شبکه متخصصین امور تحقیق و توسعه در حوزه شوینده و بهداشتی با دانشگاه و زیست بوم نوآوری تثبیت کنیم.

در ادامه سیدجواد صدری مهر رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه گفت: دانشگاه به عنوان جایگاهی برای حل مسئله است و باید مسائل و نیاز صنعت برای دانشجویان و اساتید صاحب ایده تعریف شود تا مطابق آن بتوانند به حل مساله بپردازند.
وی با تاکید بر ضرورت ارتباط صنعت و دانشگاه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی و استارتاپ‌های فعال فراوان در حوزه مواد شوینده و بهداشتی در سطح کشور داردکه قرار گیری آنها در کنار صنعت به شکل واقعط و اطمینان از وجود یک شبکه بازار گسترده به تجاری‌سازی محصولات آنها کمک شایانی می‌کند.
رئیس پارک علم و فناوری در پایان تاکید کرد: این مجموعه آمادگی خود را برای همکاری‌های دوجانبه به منظور جمع آوری ایده‌ها در راستای کمک به رشد فناورانه طرح‌های تجاری واستارتاپ‌ها با استفاده از ظرفیت‌های شرکت معظم پاکسان و تجاری سازی و تبدیل ایده‌ها به محصول اعلام می‌دارد و امیدواریم سالانه حداقل 5 محصول جدید فناور در حوزه محصولات بهداشتی تولید کنیم.
همچنین امیرعلی نعمت الهی مدیرعامل شرکت مدیریت صنعت شوینده نیز با استقبال از اقدام شرکت پاکسان در انعقاد این تفاهم نامه و تقدیر از سرپرست این مجموعه گفت: در دوره جدید مدیریتی شرکت پاکسان شاهد عزم جدی، مدیریت فراگیر و بهره گیری از ظرفیت‌های داخلی مجموعه هستیم که با هم افزایی و همدلی ایجاد شده در بین مدیران شرکت پاکسان قطعا نتایج اثربخشی را شاهد خواهیم بود و امیدواریم امضای این تفاهم نامه برای کشور و ارتباط بیش از پیش صنعت و دانشگاه منشا خیر باشد.

کد خبر 1643503

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شوینده و بهداشتی تفاهم نامه شرکت پاکسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیدعلی مسعودی رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دایمی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) از انعقاد تفاهم‌نامه این سازمان برای توسعه پژوهش‌های دانشگاهی در زمینه روندهای نوظهور رسانه‌ای خبر داد.

مسعودی با بیان اینکه معمولاً سازمان‌هایی مثل ساترا که کار مهم نظارت را انجام می‌دهند یک روند کاری آرام را جلو می‌برند، گفت: گاهی مواقع رویدادی در جامعه رخ می‌دهد که متاسفانه غالبا هم در چالش‌های تنظیم‌گری هم از نظر مخاطب و هم از نظر تولید کننده مورد حمله قرار می‌گیرد. دلیل این نقیصه هم عدم آشنایی به هنگام ذی‌نفعان با وظایف و اقدامات مهم این نهادهاست.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با تاکید بر اینکه در تمام دنیا رگلاتوری (تنظیم گری) وجود دارد، توضیح داد: ساترا باید خودش را به عنوان تنظیم‌گر معرفی کند و یکی از بهترین راه‌هایی که ساترا می‌تواند با اتکا بر آن خودش را خیلی دقیق معرفی کند، برگزاری نمایشگاه است. مخصوصاً این‌که نمایشگاه برای دانشجوها و استادان دانشگاه بسیار حایز اهمیت است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر جامعه نخبگان درباره این ماجرا توجیه شوند، می‌توانیم به توجیه شدن جامعه و ترویج مشارکت عمومی در حوزه دفاع از حقوق مخاطب و تولید کننده نیز امیدوار باشیم. در واقع تنظیم‌گر خودش با دانش‌افزایی در این زمینه یک نوع سواد رسانه به جامعه اهدا می‌کند. از سوی دیگر همان طور که سکوها در ساترا آموزش می‌بینند و بر حقوق خودشان واقف هستند، مخاطب هم باید حقوق خودش را بداند تا در تولید محتواهای داخلی شاهد ترویج بداخلاقی، بد زبانی و بی‌احترامی به اقوام، مذاهب و فرهنگ‌ها نباشیم.

وی ادامه داد: مخاطب باید برای کنترل چنین مسایلی مطالبه داشته باشد و به کمک تنظیم‌گری بیاید. ساترا یک وظیفه سنگین دارد و باید این وظیفه سنگین را به جامعه معرفی کند و از آن‌جایی حضور در نمایشگاه اهمیت دارد، می تواند این معرفی را برای فرهیختگان جامعه مثل استادان دانشگاه، پژوهشکده‌ها و دانشکده ها انجام دهد.

مسعودی همچنین ضعف پژوهشی را یکی از مهم‌ترین آسیب‌های کنونی حوزه سیاست‌گذاری و اجرا در زمینه آموزش، فرهنگسازی و تنظیم‌گری معرفی کرد و افزود: یکی از کارهایی که من در دانشگاه‌ها کم دیدم، کار روی روندهای جدید به ویژه در مورد تنظیم‌گری است. البته در این زمینه چند رساله دکتری و تحقیق صورت گرفته است اما واقعیت این است که هنوز به آن جایگاه نرسیدیم که بتوانیم در همایش‌ها و تحول سرفصل‌ها از آن استفاده کنیم.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در بخش پایانی صحبت های خود همکاری‌های بین سازمانی برای تولید علم را یکی راه‌های رفع این نقیصه توصیف کرد و گفت: در جلسه‌ای که به تازگی برای تحول در دروس علوم ارتباطات بین برخی دانشگاه‌ها برگزار شده، این مساله که با توجه به وجود نیازهای جدید، ما هم نیاز به دروس و رشته‌های جدید داریم مورد تاکید قرار گرفته است. مثلا به زودی در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره راه‌اندازی رشته رسانه و علوم شناختی را خواهیم داشت. اما برای سایر رشته‌ها و دروس باید اول پژوهش های بسیار زیادی صورت بگیرد تا دستمان برای تولید محتوا و تدریس خالی نماند. تفاهمنامه ای که با سازمان تنظیم مقررات صورت و تصویر فراگیر در این زمینه خواهیم داشت به این هدف کمک خواهد کرد. البته یک ضلع دیگر کار، انجمن سواد رسانه ای است که با مشارکت این دوستان محتوای تولید شده پایش می‌شود و برای بهره برداری بهتر به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

کد خبر 6094987 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی